Kom werken bij A-Quin!

Deel dit bericht

Een nieuw jaar, nieuwe kansen: Kom werken bij A-Quin! Herken jij jezelf in onze missie: ‘Nederland veilig en bereikbaar houden!’ Wil je werken op interessante en bijzondere locaties Nederland breed? Lees dan verder en wellicht schuif jij volgend jaar met ons aan tafel tijdens onze Nieuwjaarsmeeting!

Teamwork en synergie

A-Quin bestaat uit een hecht team van inspecteurs, specialisten ieder op het eigen vakgebied. Regelmatig komen bij ons opdrachten binnen waarbij de expertise van verschillende inspecteurs nodig is. Deze verschillende invalshoeken maken ons advies breed. Bij A-Quin luisteren we dan ook goed naar onze opdrachtgevers, denken wij met hen mee en komen SAMEN MET de klant tot een oplossing. Maatwerk zijn opdrachtgevers vaak van ons gewend. Binnen A-Quin maken we dan ook regelmatig tijd vrij om naar elkaar te luisteren, te discussiëren en om met elkaar ervaringen uit te wisselen die tijdens de diverse inspecties zijn opgedaan en besteden actief aandacht aan de samenwerking binnen ons team in de vorm van een Toolboxmeeting of Kennisdagen.

Vacatures

Bekijk onze video’s en wellicht maak jij binnenkort deel uit van ons team. :

  • Elektrotechniek
  • Werktuigbouwkunde

   werktuigbouw lageronderzoek

   Olivier Dolk – werktuigbouwkunde lageronderzoek A-Quin

  • Civiele Techniek

 • Asset management/advies.

Toolboxmeeting en Kennisdagen op locatie

In oktober 2022 organiseerde A-Quin een speciale Toolboxmeeting deze keer op de bijzonder mooie locatie van het Kröller Müller museum in Otterlo. Gastspreker Karin Albers, ecoloog en spreker, gaf een inhoudelijke presentatie over de ecologie in Nederland. Tijdens inspectiewerkzaamheden kunnen onze inspecteurs namelijk in aanraking komen met wilde dieren tijdens inspectie, bijvoorbeeld bij ecoducten op de Veluwe. Daarnaast behandelde de ecoloog praktische vragen als:

 • Wat moet je doen als je een wolf tegenkomt?
 • Welk telefoonnummer moet je bellen als je in aanraking komt met een gewond dier?

 Onder het motto “Kennis is inspiratie’ volgde menig discussie. Kortom : geen statische lezing maar zinvolle discussies, interessante feiten en een inspirerende spreker die helemaal thuis is in de flora en fauna in Nederland. Deze kennis gebruiken wij om ons veiligheidsprotocol verder aan te scherpen. www.naturio.nl

Inspectie of advies nodig? NEN 1010, NEN 3140, NEN 2767, SCIOS Scope 8 of 10

Inspecteurs van A-Quin zijn specialisten ieder op hun eigen vakgebied. Tussen de disciplines is echter uitwisseling en wordt als een hecht team samengewerkt. Ons advies en onze inspecties zijn daardoor breed van opzet. Door deze synergie ontstaat meerwaarde die onze klanten waarderen. A-Quin heeft verder korte communicatielijnen waardoor opdrachtgevers snel met de juiste persoon kunnen schakelen.

Meewerken aan inspectie of advies?

 

Meer lezen over A-Quin?

Bezoek onze stand op InfraTech 2023 (a-quin.nl)

Inspecteur/adviseur civiel (a-quin.nl)

Inspecteur Werktuigbouwkunde (WTB) (a-quin.nl)

A-Quin toen en nu | 12,5 jarig jubileum

A-Quin viert 12,5 jarig jubileum | Verslag

A-Quin’s nieuwe medewerkers: Maarten & Marlon

A-Quin’s nieuwe medewerkers: Maak kennis met Barend & Dick