A-Quin’s nieuwe medewerkers: Maak kennis met Maarten & Marlon

Deel dit bericht

De afgelopen tijd heeft A-Quin een aantal nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Maak kennis met Maarten en Marlon.

Het team van A-Quin groeit en mag zich weer vier medewerkers rijker rekenen! Barend, Dick, Maarten en Marlon zijn ons team komen versterken. In dit artikel stellen Maarten en Marlon zich graag aan u voor.

Maak kennis met Maarten

Maarten Mens is 30 jaar en heeft Electrical Engineering aan de TU Delft gestudeerd. Voor die tijd behaalde hij al een HBO opleiding in Art of Sound aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

 

Hoe ben je bij A-Quin beland?

“Doordat ik een aantal vakken in het laatste jaar van mijn bachelor Electrical Engineering niet had gehaald, had ik jaar vertraging. Het eerste semester van dat jaar had ik echter geen vakken, dus ben ik op zoek gegaan naar een baan.

Via Dosign Students kwam ik bij A-Quin terecht. Ik heb toen een project gedaan voor de gemeente Lansingerland. Dat is erg goed bevallen, dus nu ik afgestudeerd ben, ben ik terug.”

Wat deed je voordat je bij A-Quin aan de slag ging?

“Voordat ik Electrical Engineering ging studeren, heb ik zo’n 5 jaar lang een eigen bedrijf gehad in de geluidstechniek. Mijn werkzaamheden waren onder andere concertversterking, live concertregistraties en CD opnames.”

Wat ga je doen binnen A-Quin?

“Eerst ga ik veel ervaring opdoen door met collega’s mee te lopen. Ik zal hierbij met veel verschillende soorten projecten gaan meewerken als inspecteur, om mijn horizon te verbreden.

Uiteindelijk wil ik me meer gaan focussen op de elektrotechniek. Wanneer ik genoeg ervaring heb opgedaan en ik een goed beeld heb van de richting die ik op wil gaan, dan zit ik aan een meer adviserende rol te denken.”

Wat hoop je uit je nieuwe functie te halen?

“Ik hoop vooral op gevarieerd en uitdagend werk binnen een leuk team. Tot nu toe stelt het niet teleur. In twee maanden heb ik al op een boot gezeten voor oeverinspecties, heb ik tunnels geïnspecteerd en ben ik op de Nieuwe Botlekbrug geweest.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

 

“In mijn vrije tijd speel ik graag saxofoon. Dit doe ik ook in verschillende bandjes en een orkest. Af en toe hou ik me nog bezig met geluidstechniek en dan met name audio-opnames. Daarnaast ben ik graag buiten en doe ik aan longboarden.”

Maak kennis met Marlon

Marlon Buisman is 22 jaar en heeft op het MBO zowel de opleiding Elektrotechniek als ICT afgerond.

“Op mijn eerste werkdag moesten we op de vluchtstrook stoppen om een VKS kast te inspecteren! Dat vond ik wel spannend. Natuurlijk was het vooral meekijken en goed opletten, maar het gaf ook wel een kick.”

Hoe ben je bij A-Quin beland?

“Sinds kort woon ik op mezelf in Vlaardingen. En ik dacht bij mezelf ‘ik ben toe aan meer stabiliteit’. En dus ging ik op zoek naar een baan in de elektrotechniek!”

Wat deed je voordat je bij A-Quin aan de slag ging?

“Ik heb een jaar als liftmonteur gewerkt. Hier had ik een afwisseling in zowel elektra als mechaniek. Hoewel ik het werk plezierig vond, heb ik toch de stap gezet om verder te zoeken.”

Wat ga je doen binnen A-Quin?

“Ik ga aan de slag als Inspecteur Elektrotechniek. […] Binnenkort start mijn eerste cursus over veilig werken langs de weg.”

Wat hoop je uit je nieuwe functie te halen?

“Veel is voor mij erg nieuw! Zo heb ik wel eens van een Fluke meter gehoord, maar er nog nooit mee gewerkt. Ook qua NEN normen moet ik natuurlijk nog een hele hoop leren. Waar kijken we naar? En wat zijn de regels bij die specifieke NEN normen?

Ik ben jong en wil mezelf zo goed mogelijk blijven ontwikkelen! Het liefst wil ik alle technische skills van mijn collega’s leren! Dit is wat mij erg motiveert. Mezelf uitdagen en iedere dag wat nieuws mogen leren!”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met sporten in de sportschool en drink ik af en toe wat met vrienden in de pub.”

Deze heren in actie zien? Neem contact op!

Als inspectie- en adviesbureau zijn we onafhankelijk. In een persoonlijk gesprek maken we graag kennis en kijken we gezamenlijk hoe we u kunnen helpen.

Bel ons op 0184 – 41 07 12 of stel uw vraag via ons contactformulier.