duikinspectie_duiker

Karin Coonen 9 september 2020

Duikinspecties – Uitleg & Toepassing

Constructieve veiligheid stopt niet ter hoogte van het wateroppervlak. Ook onderwater moeten objecten geïnspecteerd worden. Hoe werkt een duikinspectie? En wanneer wordt dit toegepast? U leest er hier meer over.

Lees verder

Karin Coonen 19 augustus 2020

IV-schap uitbesteed | Gemeente Lansingerland

De rol van installatieverantwoordelijke vergt kennis, vaardigheden en tijd. Gemeente Lansingerland heeft het IV-schap voor de afdeling Rioolbeheer uitbesteed aan A-Quin. Benieuwd hoe dit werkt? Dat lees u hier.

Lees verder
onderhoud

Karin Coonen 5 augustus 2020

Wanneer moet u onderhoud plegen? | GAO, TAO, SAO

Als assetmanager bent u verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van uw asset of areaal. Maar hoe bepaalt u wanneer onderhoud nodig is? Globaal zijn er drie methodes voor technisch beheer: GAO, TAO en SAO. Lees hier wat dit inhoudt en hoe u dit kunt gebruiken voor uw onderhoudsplanning.

Lees verder
brug_recreatievaart_amsterdam

Karin Coonen 22 juli 2020

Veiligheid van bruggen & sluizen waarborgen | Wie, wat & hoe?

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat bruggen en sluizen in Nederland weer drukker bediend zullen worden voor de recreatievaart. Het is dan natuurlijk van essentieel belang dat alle installaties veilig zijn. En dat gaat niet vanzelf. Lees hier meer over hoe de veiligheid van bruggen en sluizen in Nederland gewaarborgd wordt.

Lees verder