Gericht Technische Inspectie

De gericht technische inspectie is altijd maatwerk. We handelen vanuit symptoom of vraag, van daaruit vindt onderzoek op plaats. Soms op object-, installatie- of zelfs op componentniveau.

Toepassing gericht technische inspectie

De gericht technische inspectie laat zich misschien het best vergelijken met een toestandsinspectie, maar is over het algemeen specifieker en begint vanuit een vraag die bij het dagelijks beheer en onderhoud naar boven komt. Dat kan een vreemd geluid zijn bij het openen van een brug, het gevoelsmatig stroever lopen van tandwielen of de vraag hoe lang bekabeling in de grond nog mee kan. Ook wordt deze inspectievorm regelmatig ingezet om specifieke schade aan objecten of installaties te onderzoeken.

Onze gericht technische inspecties helpen u bij het beantwoorden van dergelijke vragen. We zijn bij het uitvoeren van de inspectie volledig onafhankelijk en voorzien u graag van een duidelijke rapportage waar u echt iets aan heeft!

Praktische voorbeelden van gericht technische inspecties

In de loop van de jaren hebben we vele inspecties uitgevoerd. Het doen van betonboringen om de staat van constructies te bepalen, het analyseren van staaldiktes, het inspecteren van scheurvorming bij lasnaden of het nemen en analyseren van vet- en oliemonsters: het is allemaal mogelijk!

De gericht technische inspecties spelen zich overigens niet alleen af boven of onder de grond, maar ook onder water. We hebben ruime ervaring met het uitvoeren van duikinspecties, zelfs in snelstromend water en op plaatsen waar de bewegingsruimte minimaal is.

Hoe kunnen we helpen?

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden met een gericht technische inspectie! Neem voor meer informatie contact met ons op via 0184-410712 of gebruik het contactformulier.

Meer informatie

Olivier Dolk
0184-410712

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.


Bekijk de brochures

Ontvang een voorbeeldrapportage!

Ieder vraagstuk binnen deze discipline brengt een stukje maatwerk met zich mee. We beschikken over een aantal geanonimiseerde standaardrapportages, die we u op verzoek kunnen toesturen. Zo krijgt u een goed beeld van onze expertise en een duidelijk inzicht in hoe we rapporteren. Vul onderstaand uw gegevens in, dan nemen we contact op om te zien welke voorbeeldrapportage het beste aansluit bij uw vraagstuk.

Door A-Quin uitgevoerde inspecties