Wij zijn A-Quin, een inspectie- en adviesbureau met een hecht team van meer dan 15 specialisten. Elke dag zetten we ons in om Nederland veilig te houden. We doen dat door opdrachtgevers te helpen met uiteenlopende technische inspecties. Om opdrachtgevers optimaal te kunnen ontzorgen, gaan we graag nog een stapje verder. We voorzien onze klanten graag van vakkundig advies op uiteenlopende gebieden. Van assetmanagement tot constructieve veiligheid.

Kennis en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn we goed vertegenwoordigd in commissies die bepalend zijn voor het ontwerpen of bijstellen van diverse NEN richtlijnen. We zetten ons continu in om onze kennisvoorsprong vast te houden en uit te bouwen.

We helpen u te voldoen aan uw wettelijke zorgplicht. In de praktijk zien we dat veel opdrachtgevers worstelen met slinkende budgetten, onvoldoende expertise en te weinig tijd/menskracht. Wij staan voor u klaar en helpen u binnen kaders als tijd en budget, te voldoen aan uw zorgplicht.

Waarom A-Quin?

We houden van duidelijkheid en volledigheid. Om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen hebben we daarom een aantal uitgangspunten die we hanteren.

We werken voor, en samen met u

De enige manier om u optimaal van dienst te kunnen zijn, om niet alleen voor maar ook met u te werken. Uw wensen en situatie zijn leidend bij het vormgeven van onze samenwerking. Zo bent u zeker van een passende oplossing.

Duidelijke afspraken

We maken niet alleen afspraken, maar leggen ze ook vast. Zo weet u precies wat we doen en waar u aan toe bent. Wanneer uw situatie verandert, bijvoorbeeld vanwege nieuwe doelstellingen of vraagstukken, kunnen we daar natuurlijk ook de afspraken op afstemmen.

Onze kennis is uw voorsprong

We investeren doorlopend in kennis. Die kennis zetten we in om NEN-normeringen op te stellen en te verbeteren door de betrokkenheid in diverse commissies. U kunt profiteren van onze kennis over de richtlijnen van nu en van morgen.

Onafhankelijkheid is een groot goed

We zijn onafhankelijk. En dat vinden we belangrijk. Alleen zo krijgt u een echt goed en realistisch inspectieresultaat. Het gebeurt dan ook regelmatig dat we worden gevraagd om een second opinion of herkeuring. Ook daarvoor zijn beschikbaar.

Certificeringen

We kunnen wel zeggen dat we uitblinken op het gebied van kennis en kunde, maar dat onderstrepen we graag. Daarom zijn we op diverse vlakken gecertificeerd. We hebben onze certificaten overzichtelijk op een rijtje gezet.
Bekijk de certificeringen

Duurzaamheid

We moeten zuinig zijn op de wereld. Bedrijfsactiviteiten van ieder bedrijf hebben impact op het gebied van milieu. Die impact proberen we zoveel mogelijk te beperken. De CO2-prestatieladder is daarbij een belangrijk instrument.
Lees meer over duurzaamheid

Tijd om kennis te maken?

In een persoonlijk gesprek maken we graag kennis en kijken we gezamenlijk hoe we u kunnen helpen.

Bel ons op 0184 – 41 07 12 of stel uw vraag via ons contactformulier.