Beheer en onderhoud

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt zeker op het gebied van beheer en onderhoud. Onze deskundig adviseurs staan u graag bij.

Eerste hulp bij instandhouding

Instandhoudingsadvies (eventueel vanuit relevante inspecties) vormt de basis van onze dienstverlening op het gebied van beheer en onderhoud. Dit betekent in de praktijk vaak dat we met u meekijken naar de afspraken binnen de overeenkomst die u hebt gesloten of stellen we de afspraken op voor uw onderaannemer. Hierbij staat een acceptabele staat binnen de kaders van degradatie en beschikbaar budget voorop.

Voorspelbaar onderhoud

Beheer en onderhoud van objecten, begint met inzicht. Onze adviseurs hebben ruime ervaring met het inrichten van de meest gangbare softwarepakketten op het gebied van beheer en onderhoud. Voor de software worden verschillende gangbare benamingen gebruikt, zoals Onderhoud Management Systeem (OMS), Beheer Management Systeem (BMS) of Project Management Systeem (PMS). Het direct goed inzetten van deze software heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • Een beter inzicht in toekomstige onderhoudswerkzaamheden
  • Betere efficiency door bepaalde onderhoudswerkzaamheden te combineren
  • Een beter beeld van de staat van het object, inclusief financiële informatie
  • Accurate budgettering

Kies voor deskundig instandhoudingsadvies!

Wilt u uw beheer en onderhoud efficiënter en toekomstbestendiger maken? We laten u graag ervaren dat de combinatie van veilig, risico gestuurd en kostenefficiënt werken prima mogelijk is. Het hoogste rendement haalt u door onze adviseur al in de planvorming te betrekken. We staan voor u klaar!

Meer informatie

Olivier Dolk
0184-410712

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.


Bekijk de brochures