Beheer en onderhoud

Bent u verantwoordelijk voor instandhouding van objecten over een bepaalde periode? Maak onderhoud inzichtelijk, efficiënt en voorspelbaar. We kunnen u adviseren en ondersteunen bij voor u optimaal onderhoud aan en beheer van objecten!

graffiti

Assetmanagement

Maximale prestaties uit objecten halen, zonder onacceptabele risico’s en tegen optimale kosten? Dat is assetmanagement volgens A-Quin. We helpen u graag met vakkundig en (financieel) voorspelbaar assetmanagement binnen de kaders van de ISO 55000 norm.

Machinerichtlijn

Voldoen aan de machinerichtlijn is een randvoorwaarde voor CE-markering. Maak gebruik van onze ruime ervaring op het gebied van risicobeoordeling, het opbouwen van het technisch constructiedossier en het minimaliseren van rest-risico’s.

Constructieve veiligheid

De wereld verandert. Bouwwerken veranderen niet automatisch mee. We kunnen u met inspecties en adviesdiensten helpen om de constructieve veiligheid van uw bouwwerken en infrastructurele kunstwerken te analyseren en te optimaliseren.

Project- en contractmanagement

Wanneer u initiatiefnemer van een project bent. Hoe zorgt u dan dat het project goed wordt uitgevoerd? Op welke manier bepaald u de rollen en risicio’s binnen verschillende fasen van het project? We helpen u hier graag bij zodat u grip houdt op uw project!

Toestandsrapportage

Als onderaannemer wordt u bij prestatiecontracten steeds vaker geconfronteerd met toestandsrapportages. Deze dienen als basis voor assetmanagement taken van de opdrachtgever. We helpen u graag bij het verzamelen van de juiste data en optimale vastlegging daarvan!