A-Quin’s nieuwe medewerkers: Maak kennis met Barend & Dick

Deel dit bericht

De afgelopen tijd heeft A-Quin een aantal nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Maak kennis met Barend en Dick.

Het team van A-Quin groeit en mag zich weer vier medewerkers rijker rekenen! Barend, Dick en Maarten zijn ons team komen versterken. In dit artikel stellen Barend en Dick zich graag aan u voor.

Maak kennis met Barend

Barend de Waal Malefijt is 29 jaar en heeft Civiele Techniek gestudeerd met een specialisatie in Waterbouwkunde.

“A-Quin is voor mij mijn eerste werkgever als niet meer student. De vrijheid die ik hier krijg en de verscheidenheid aan opdrachten spreken mij erg aan. Ik vind het vooral fijn dat alle aspecten van het werk aan bod komen. Je doet niet alleen maar een klein gedeelte van een grote opdracht maar loopt door alle gedeeltes heen. Van werkvoorbereiding naar inspectie naar rapportage. Dit houdt voor mij het werk leuk en vooral erg leerzaam.”

Hoe ben je bij A-Quin beland?

“Na mijn studie wist ik nog niet zeker wat ik wilde doen. Ik ben toen bij verschillende detacheerders gaan informeren wat er allemaal mogelijk is. Hierdoor ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij A-Quin.”

Wat deed je voordat je bij A-Quin aan de slag ging?

“Ik ben direct na mijn studie bij A-Quin komen te werken. Tijdens mijn studie heb ik werk gehad in een klimhal en in de buitensport.”

Wat ga je doen binnen A-Quin?

“… Ik ben officieel inspecteur/adviseur in de civiele techniek, maar daarnaast doe ik ook veel in de werktuigbouwkundige en elektrotechnische hoek. Daar ben ik heel blij mee, omdat ik hierdoor veel van de verschillende aspecten leer.”

Wat hoop je uit je nieuwe functie te halen?

“Ik hoop vooral veel te leren. Ik ben net afgestudeerd en ben de afgelopen jaren vooral heel theoretisch bezig geweest. Ik wil me nu vooral focussen op de praktijk en werkervaring opdoen […] Daarna zou ik graag de verbinding willen zoeken tussen, dat wat ik op de universiteit heb geleerd en mijn huidige functie.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik geniet van wandelingen, fietsen en in de bergen zijn. Het meeste van mijn vrije tijd breng ik door in een klimhal in Delft.”

Maak kennis met Dick

Dick van Ballegooijen is 55 jaar en heeft MBO Motorvoertuigentechniek gestudeerd met aanvullend vele vakgerichte opleidingen.

Dick van Ballegooijen

Hoe ben je bij A-Quin beland?

“Online vond ik de vacature. Deze trok mijn aandacht omdat goed aansluit op mijn interesses en het dichtbij mijn woonplaats is.”

Wat deed je voordat je bij A-Quin aan de slag ging?

“Ik heb lange tijd gewerkt als monteur motorvoertuigentechniek maar later toch de overstap gemaakt naar de Maritieme sector. In deze sector heb ik veel ervaring opgedaan in het inspecteren en repareren van gangways met een bewegingscompensatieplatform. […]

De laatste jaren was ik werkzaam als servicemonteur en inspecteur. Mijn werk bestond uit het uitvoeren van jaarlijkse inspecties en keuringen aan autokranen en bunkerkranen aan boord van schepen. Met daarbij de bijbehorende reparaties. Ook deed ik de inspecties van stuurhuishefkolommen.”

Wat ga je doen binnen A-Quin?

“Bij A-Quin ga ik werken als Inspecteur Werktuigbouw.”

Wat hoop je uit je nieuwe functie te halen?

“Dat het werk wat ik doe mij energie en voldoening geeft.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd maak ik graag mooie tochten in de Alpen, met daarbij soms pittige beklimmingen zelfs boven de 4000 meter. Verder fiets ik graag en sleutel ik aan auto’s.”

Deze heren in actie zien? Neem contact op!

Als inspectie- en adviesbureau zijn we onafhankelijk. In een persoonlijk gesprek maken we graag kennis en kijken we gezamenlijk hoe we u kunnen helpen.

Bel ons op 0184 – 41 07 12 of stel uw vraag via ons contactformulier.