Duurzaamheid binnen A-Quin: CO2-prestatieladder niveau 5 behaald!

Deel dit bericht

CO2-prestatieladder

A-Quin heeft in maart 2024 het certificaat CO2-bewust niveau 5 behaald. Hiermee zijn wij ons bewust van de uitstoot van CO2 en werken we er actief aan om dit te verlagen. Daarbij hebben wij ook onze onderaannemers betrokken. Hiermee bekijken wij CO2 dus breed binnen A-Quin!

TUV Co2 Prestatieladder certificaat

Duurzaamheid

Bij A-Quin vinden we dat de wereld ook na onze generatie nog mee moet kunnen. Met de kennis van nu, weten we hoeveel impact bedrijfsvoering op allerlei manieren heeft op het milieu. Die effecten proberen we door het voeren van actief beleid voortdurend te verbeteren. We hebben ons daarom laten certificeren volgens de normen van de CO2-prestatieladder. Op onze pagina over Duurzaamheid vindt u meer gedetailleerde informatie over wat we verder doen op het gebied van duurzaamheid.

Karin Coonen, VGM-coördinator binnen A-Quin

Veiligheid

Veiligheid is belangrijk. In ons werk zijn we daar dagelijks mee bezig. Of het nu gaat om het uitvoeren van inspecties of het geven van goede adviezen waar u als opdrachtgever op kunt bouwen. Ons motto is: We werken veilig of we werken niet!

Kwaliteit

Kwaliteit is daarbij regelmatig heel letterlijk van levensbelang. Of het nu gaat om personeel, extern onderhoudspersoneel of andere gebruikers. Om de kwaliteit te waarborgen besteden we veel aandacht aan opleiding en blijvende doorontwikkeling van onze mensen. U moet immers op ons kunnen bouwen!

Certificeringen

Certificeringen zijn voor ons een onderstreping van die kwaliteit. We laten ons graag onder een vergrootglas leggen om te zorgen dat u excellente inspecties en deskundig advies krijgt. Om onze kwaliteit te kunnen garanderen, beschikken we over de nodige certificaten.

Heeft u meer vragen over bovenstaande thema’s neemt u dan contact op met Karin Coonen, VGM-coördinator, bereikbaar op 0184 – 41 07 12 of via het contactformulier.

Certificaat 19400-12.1 CO2 Prestatieladder_2024-2027

MEER ARTIKELEN OVER KWALITEIT EN VEILIGHEID? LEES OOK:

VGM-jaarthema: Gevaarlijke situaties voorkomen (a-quin.nl)

A-Quin behaalt Safety Culture Ladder certificaat