Water

Nederland heeft wereldwijd een leidende rol wanneer het gaat om leven met water. Om de waterwegen veilig en in goede conditie te houden, is goed beheer en onderhoud essentieel. Met een breed scala aan inspecties, helpen we daar graag bij. Zowel boven als onder de waterlijn.

Inzicht in conditie van kunstwerken

Gemalen, aquaducten, bruggen, sluizen… zomaar een aantal belangrijke schakels in waterbeheer. De impact van slecht presterende assets en kunstwerken is vaak fors, of het nu gaat om de functie of de veiligheid. De inspecties zorgen ervoor dat u niet alleen weet wat de huidige conditie van uw assets is, maar ook wat de risico’s zijn. Nu en op langere termijn.

Duikinspecties

Wat werken met water bijzonder maakt, is dat (delen van) objecten zich vaak onder de waterlijn bevinden. Gelukkig zijn we goed thuis in de wereld van duikinspecties. Met duikinspecties brengen we ook de conditie van objecten onder water in beeld. Ook ruimtes met beperkte ruimte zoals rioolbuizen of uitstroomopeningen kunnen geïnspecteerd worden.

Maatwerk. Doen we.

De complexiteit van water gerelateerde installaties zorgt ervoor dat standaard inspecties, zoals de NEN 2767 of NEN 3140 inspecties, niet altijd het antwoord zijn. Op basis van uw vraagstuk leveren we daarom ook vaak inspecties op maat. Zo inspecteren we regelmatig installaties die niet goed functioneren. Door een gericht technisch onderzoek, kunnen we op zoek naar de oorzaak. Zo krijgt u precies het inzicht dat u zoekt!

Inspecties: start met vooruit kijken.

Met de inzet van onze (duik)inspecties, werken we niet alleen aan het oplossen van problemen, maar bieden we ook handvatten voor preventief onderhoud. Vanuit het inzicht in de huidige conditie van uw objecten, bent u beter in staat toekomstig onderhoud in te schatten en te budgetteren.

Bekijk ter inspiratie ook eens een selectie van projecten die we eerder hebben uitgevoerd. Ook hebben we een overzicht gemaakt van de meest voorkomende standaardinspecties. Wat kunnen we voor u doen?

Meer informatie

Stef Höppener
06-51553735

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.


Bekijk de brochures

Ontvang een voorbeeldrapportage!

Ieder vraagstuk binnen deze discipline brengt een stukje maatwerk met zich mee. We beschikken over een aantal geanonimiseerde standaardrapportages, die we u op verzoek kunnen toesturen. Zo krijgt u een goed beeld van onze expertise en een duidelijk inzicht in hoe we rapporteren. Vul onderstaand uw gegevens in, dan nemen we contact op om te zien welke voorbeeldrapportage het beste aansluit bij uw vraagstuk.