Gemeenten

Heeft u inzicht in de staat van bruggen, tunnels en andere objecten binnen uw gemeente? Als gemeente bent u hier verantwoordelijk voor. Onze inspecties helpen u aan deze verantwoordelijkheid te voldoen en zorgen dat u onderhoudsplannen en budgetten zo efficiënt mogelijk in kunt zetten!

Ingenieurs

We geloven in samenwerking. Regelmatig werken we samen met ingenieursbureaus. We beschikken over specifieke kennis en ervaring. Die zetten we graag in wanneer het u aan specifieke kennis of tijd ontbreekt!

System Integrators

Bij grote projecten aan het onderhoudssysteem, kunnen we een begeleidende rol innemen. Vanuit inspecties die we uitvoeren, schrijven we een adviesrapportage. Daarbij spelen inspecties de hoofdrol.

Industrie

Regelgeving verandert voortdurend en er worden steeds meer eisen gesteld. Tegelijk neemt het onderhoud en beheer van elektrotechnische installaties toe in complexiteit. We helpen u graag uw objecten te inspecteren en deze veilig en functioneel te houden.

Utiliteit

Van woongebouw tot ziekenhuis, van zwembad tot parkeergarage: utiliteitsbouw is overal om ons heen. Logisch dus ook dat de conditie en veiligheid van utiliteitsbouw goed in de gaten moet worden gehouden. We staan u hierin graag bij: met inspecties en advies!

Waterschappen

Nederland leeft met water. We ondersteunen waterschappen door zowel boven als onder de waterlijn de aanwezige kunstwerken te inspecteren. Inzicht in de status van de objecten draagt bij in een gerichtere budgettering en inschatting van mogelijke risico’s.

ProRail

Het Nederlandse spoorwegnet is na Zwitserland en Japan het drukst bereden spoorwegnet van de wereld. Een betrouwbare en veilige infrastructuur is daarmee van groot belang. ProRail kan daarbij rekenen op ons team van deskundige specialisten.

Rijkswaterstaat

Om de vele kunstwerken in het uitstekende weggennet in topconditie te houden, voeren we regelmatig inspecties uit. Naast conditiemetingen, veiligheidsinspecties en programmeringsinspecties vervullen we ook vaak een adviserende rol op het gebied van Asset Management.

Provincies

Provincies zijn onder andere verantwoordelijk voor provinciale wegen, fietspaden en bruggen. Steeds vaker weten provincies ons te vinden voor bijvoorbeeld inspecties aan openbare verlichting, verkeersregelinstallaties en bruggen. Wat kunnen we voor u betekenen?