Rail

Het Nederlandse spoorwegennet is één van de drukste netten ter wereld. In dat ‘lijstje’ moet Nederland alleen Japan en Zwitserland voor laten gaan. Het spoor is van groot belang wanneer het gaat om de verbinding mensen, steden en bedrijven.

Spoorinspecties: De uitdaging

Het veilig en toegankelijk houden van het spoor is de belangrijkste taak van een spoorwegbeheerder. Het belang van het spoorwegennet in combinatie met de drukte ervan zorgen voor een flinke uitdaging.

Inspecties: de start van toekomstbestendigheid

Inspecties spelen een belangrijke rol in de toekomstbestendigheid van het spoorwegennet. We helpen u graag door het uitvoeren van inspecties aan wissels, onderliggende en dragende kunstwerken en bijvoorbeeld inspecties op vloeistofdichtheid van vloeren op tankplaatsen en rangeerterreinen.

Met gericht technische inspecties kunnen we u ook helpen om het functioneren van objecten en kunstwerken te beoordelen of een schade onderzoek uit te voeren.

Inzicht en advies

Door het uitvoeren van inspecties ontstaat inzicht. Belangrijk inzicht waarmee de kostenefficiëntie van het beheer en budgettaire planning verbeterd kunnen worden. Zo ondersteunen inspecties bij het bepalen van de resterende levensduur en het optimaal afstemmen van het te volgen onderhoudsregime.

Pro in Rails

We zijn goed thuis in de wereld van het spoor. Niet alleen hebben we veel ervaring in inspecties die spoor gerelateerd zijn, ook beschikken we over een brede ervaring in de wereld van beweegbare bruggen en elektrotechnische installaties.

We gaan graag met u in gesprek, zodat we samen een bij u passende aanpak kunnen bepalen!

Meer informatie

Olivier Dolk
0184-410712

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.


Bekijk de brochures

Ontvang een voorbeeldrapportage!

Ieder vraagstuk binnen deze discipline brengt een stukje maatwerk met zich mee. We beschikken over een aantal geanonimiseerde standaardrapportages, die we u op verzoek kunnen toesturen. Zo krijgt u een goed beeld van onze expertise en een duidelijk inzicht in hoe we rapporteren. Vul onderstaand uw gegevens in, dan nemen we contact op om te zien welke voorbeeldrapportage het beste aansluit bij uw vraagstuk.