Gebouwen

Grote gebouwen zijn overal. Vaak hebben deze gebouwen ook nog een openbare of publieke functie. De veiligheid van dergelijke gebouwen is van cruciaal belang. Goed beheer en onderhoud zijn belangrijke randvoorwaarden om gebouwen als ziekenhuizen, parkeergarages, kantoorgebouwen etc. veilig te houden.

Veiligheid begint met inspectie

Een goed inspectiebeleid kan veel ellende voorkomen. Zo kan de kans op brand vanwege een onveilige elektrotechnische installatie worden geminimaliseerd en tonen gebeurtenissen uit het verleden de noodzaak aan van constructieve veiligheidsinspecties zoals bijvoorbeeld balkons en parkeergarages.

Input voor MJOP

De inspecties, zoals een NEN 3140 inspectie, geven niet alleen inzicht in de staat objecten en installaties. Ze geven ook inzicht in toekomstige risico’s en onderhoudswerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.

Het uitvoeren van inspecties helpt u dus ook om gebouwen en installaties kostenefficiënt te onderhouden en een gerichte onderhoudsbegroting op te stellen binnen een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP).

Advies in gebouwbeheer en assetmanagement

Steeds vaker leidt een inspectie tot de vraag: “En nu?”. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. We nemen graag een adviserende rol in bij vraagstukken binnen thema’s als assetmanagement en project- en contractmanagement.

Aanpak op maat

Ieder vraagstuk is anders. We laten onze inspecties en adviesdiensten graag aansluiten bij uw behoefte. Dat begint wat ons betreft met een goed en open gesprek. Op basis van uw uitdagingen en vragen bepalen we samen de aanpak.

Meer informatie

Wim van Teffelen
0184-410712

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.

  • Bekijk hier wat we met uw gegevens doen.


Bekijk de brochures

Ontvang een voorbeeldrapportage!

Ieder vraagstuk binnen deze discipline brengt een stukje maatwerk met zich mee. We beschikken over een aantal geanonimiseerde standaardrapportages, die we u op verzoek kunnen toesturen. Zo krijgt u een goed beeld van onze expertise en een duidelijk inzicht in hoe we rapporteren. Vul onderstaand uw gegevens in, dan nemen we contact op om te zien welke voorbeeldrapportage het beste aansluit bij uw vraagstuk.