Training NEN 2767-4 Conditiemeting

Door jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de NEN 2767 Conditiemeting en deelname aan de normcommissie heeft Rijkswaterstaat dienst Limburg A-Quin B.V. om ondersteuning gevraagd bij het begeleiden van hun onderhoudsaannemers bij het uitvoeren van een conditiemeting.

Binnen Dienst Limburg van Rijkswaterstaat valt een groot scala aan natte kunstwerken van kleine bruggen tot grote Stoney- en Poiree stuwen, deze laatste zijn uniek in Nederland en zijn van groot belang voor het waterrijk gevulde land van Limburg!

Het doel van de training was om de huidige onderhoudsaannemers te ondersteunen bij het uitvoeren van de NEN 2767-4 Conditiemeting om de juiste huidige conditie van de objecten weer te geven. Na enkele dagen een theoretische training van de norm waarin de methodiek en opname aan bod kwamen is men onder begeleiding van A-Quin B.V. naar de objecten gegaan om de inspectie in het veld toe te passen. Na enkele dagen ondersteuning in het veld zijn de onderhoudsaannemers verder gegaan met de inspecties. Na de rapportage werd deze aangeboden aan A-Quin B.V. welke hierop een controle uitvoerde.

Ook voor trainingen en advies is A-Quin B.V. uw partner in de infratechniek!

NEN2767 Conditiemetingen

In welke staat verkeert uw object of installatie? De NEN 2767 conditiemeting geeft het gewenste inzicht. Door de uniforme manier die de NEN 2767 normering voorschrijft bent u op de hoogte van de conditie en bent u beter in staat uw beheer hierop af te stemmen.

Meer over deze inspectie