Ondersteuning conservering Galecopperbrug

De Galecopperbrug ligt in de A12 vlak bij verkeersknooppunt Oudenrijn en is de op één na drukst bereden brug in Nederland. Het druk bevaren Amsterdam-Rijnkanaal is voor de grotere binnenvaart de enige vaarweg tussen Amsterdam/Noord-Nederland en de Lek en de Waal (Rotterdam en Duitsland). De Galecopperbrug is 327 meter lang en bestaat uit twee stalen tuibruggen met elk 5 rijstroken.

In opdracht van Straal- en Schildersbedrijf Feijenoord ondersteunt A-Quin B.V. bij de conserveringswerkzaamheden aan de Galecopperbrug. Hieronder vallen het leveren van een projectleider en inspecties om de huidige conserveringsbeschadigingen in beeld te brengen. Deze beschadigingen zijn relevant voor het efficient herstellen van het conserveringwerk gedurende de renovatie periode.

De werkzaamheden van de projectleider omvatten het organiseren van het gehele proces, denk aan de planning, organisatie van de werknemers, bestellingen en het waarborgen van een veilige werkomgeving.

Elektrotechnische Inspecties

Veiligheid van elektrotechnische installaties is letterlijk van levensbelang. A-Quin zorgt ervan dat u op de hoogte bent van mogelijke risico’s, door vakkundige inspectie, overzichtelijke rapportage en duidelijke adviezen.

Meer over deze inspectie