NEN 2767-4 Conditiemeting Zeeland

A-Quin gaat in opdracht van Volker Rail een NEN 2767 Conditiemeting uitvoeren op diverse sluisobjecten in Zeeland waaronder enkele zeer bekende objecten zoals de Kreekraksluizen en Hansweert. Het betreft hier een conditiemeting NEN 2767 Infra inspecties op de disciplines  werktuigbouwkundig, elektrotechniek en civiel de  rapportage zal worden verwerkt in een inspectietool. Door de gegevens in een inspectietool van A-Quin in te voeren is het mogelijk een directe link te leggen tussen de gegeven uit het veld en het Onderhoudsmanagementsysteem van de opdrachtgever!

Naast het uitvoeren van een conditiemeting op basis van de NEN 2767 voert A-Quin tevens een gericht technische inspectie uit op de aandrijfwerken waaronder het analyseren van de olie. Door slim om te gaan met het verwerken van de gegevens en het combineren van diverse inspecties is A-Quin een verlengstuk van de opdrachtgever!

NEN2767 Conditiemetingen

In welke staat verkeert uw object of installatie? De NEN 2767 conditiemeting geeft het gewenste inzicht. Door de uniforme manier die de NEN 2767 normering voorschrijft bent u op de hoogte van de conditie en bent u beter in staat uw beheer hierop af te stemmen.

Meer over deze inspectie