Power Quality

Wat is de kwaliteit van uw energievoorziening?

In de laatste decennia is energie onafscheidelijk verbonden aan onze dagelijkse structuur, of men nu een sluis bediend of een gehele fabriek we zijn met zen allen afhankelijk van energie. Maar hoe staat het nou met de kwaliteit van uw energievoorziening?

Naar mate er meer gebruik wordt gemaakt van verschillende processen en machines wordt het risico op een slechtere kwaliteit van het energienet groter. Deze energiekwaliteit ook wel Power Quality genoemd wordt bepaald door de spanning en stroom welke bij u worden binnen gevoerd en kunnen van grote invloed zijn op het dagelijkse proces. Maar ook uw installatie kan een slechte Power Quality terugsturen het energienet op. Onderzoek toont aan dat de helft van bedrijven en kantoren te maken krijgt met problemen op het gebied van Power Quality. Deze problemen zorgen binnen de Europese Unie voor een kostenpost van enkele miljarden op jaarbasis.

Aan de hand van de Europese norm NEN-EN 50160 kan A-Quin B.V. uw Power Quality inzichtelijk maken aan de hand van een overzichtelijke rapportage en een gedegen advies.

Wilt u meer informatie rondom Power Quality of een vrijblijvend advies klik hier of neem contact op via ons algemene nummer 0184-410712.