Over

Over A-Quin B.V.

In april 2008 is ons bedrijf opgericht. Vanaf de start hebben wij onafhankelijk en zelfstandig opererend in de markt gestaan. We hebben ons ontwikkelt en als team op elkaar inspelend kennis en ervaring opgedaan. Dit vertalen wij in onze nieuwe naam. Per 01 oktober 2010 heet ons bedrijf A-Quin B.V. Een functionele naam voor een deskundige partner. A-Quin B.V. staat voor Advies, Kwaliteit, Inspecties, Ingenieursdiensten en Infra.

Op een verantwoorde wijze spelen we in op maatschappelijke ontwikkelingen. A-Quin B.V. adviseert vanuit een ambitie die verdergaat dan het opnemen en toepassen van minimum duurzaamheid criteria. Rekening houdend met milieu, economische en sociale aspecten nemen we duurzaamheid als uitgangspunt. Dit borgen we in een proactief bedrijfsbeleid en managementsysteem.

Onze Missie & Visie

A-Quin B.V. is een onafhankelijke en betrouwbare organisatie die de nummer één in inspectieland wil zijn op het gebied van het inspecteren en adviseren van infrastructurele kunstwerken binnen de disciplines werktuigbouw / elektrotechniek en civiel. A-Quin B.V. doet dit op dusdanig kwalitatieve wijze dat we de opdrachtgever op dit vlak geheel ontzorgen:

De A-Quin B.V. medewerkers zijn herkenbaar aan de volgende eigenschappen:

  • Luistert naar de opdrachtgever;
  • Denkt in oplossingen, niet in problemen;
  • Denkt mee met de opdrachtgever;
  • Is in zijn specialisme een verlengstuk voor de opdrachtgever;
  • Overtreft de verwachtingen van de opdrachtgever;
  • Maakt onderdeel uit van een altijd lerende organisatie en neemt dit mee naar de opdrachtgever;

Positionering

A-Quin B.V. positioneert zich als een relatief kleine, flexibele, professionele en deskundige organisatie die borg staat voor betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. Hiermee ontzorgt A-Quin B.V. de opdrachtgever. A-Quin B.V. streeft er naar in haar rapportages een compleet beeld te geven voor de opdrachtgever en hiermee een zorg weg te nemen. De disciplines waarin A-Quin B.V. gespecialiseerd is, zijn: Werktuigbouw, elektrotechniek en civiel. De mensen van A-Quin B.V. komen uit het veld, weten wat er speelt en wat er echt belangrijk is voor de opdrachtgevers.