A-Quin zorgt dat u voldoet aan uw wettelijke zorgplicht

Deel dit bericht

Wij willen onze opdrachtgevers ontzorgen. De reden? U wilt voldoen aan wettelijke zorgplichten, maar er zijn veel factoren die u hinderen bij de uitvoering van deze plichten. Denk aan: slinkende budgetten, onvoldoende expertise, te weinig menskracht of simpelweg een gebrek aan tijd. A-Quin ontzorgt u volledig. Dat betekent dat wij ervoor zorgen dat u aan uw wettelijke zorgplicht voldoet, terwijl u binnen budget blijft.

Afspraken leggen we vast

Ontzorgen betekent ook rekening houden met uw wensen. U wilt zich niet druk maken of afspraken wel worden nagekomen. Hoe zorgen we voor een soepele samenwerking? We luisteren goed naar uw wensen en kijken naar uw specifieke situatie. Samen bedenken we een passende oplossing voor uw uitdaging. Maken we afspraken om uw doelstellingen te realiseren? Dan leggen we dat zwart op wit vast, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Certificeringen

Om zorg te dragen voor het feit dat A-Quin werkt op de correcte manier, is A-Quin op meerdere vlakken gecertificeerd.

Onze certificeringen

CO₂-Prestatieladder

A-Quin hecht er grote waarde aan om de negatieve impact van haar bedrijfsactiviteiten op milieugebied tot een minimum te beperken en heeft besloten om hierop een actief beleid te voeren en inspanningen te leveren om hierin voortdurend verbeteren.

Meer informatie omtrent de CO₂-Prestatieladder

Bekijk de afgeronde projecten

Wilt u ook zorgeloos aan uw wettelijke zorgplicht voldoen? Kies de ervaring en expertise van A-Quin. Voor talloze opdrachtgevers leveren wij ondersteuning op maat. Dat doen we op het gebied van onderhoud, inspecties, system engineering, contractmanagement, directievoering en budgetbeheersing.

Bekijk recent afgeronde projecten op deze website!

Contact informatie van onze medewerkers

Bekijk ook onze brochure!