Inspectrum, Plandatis en A-Quin bundelen krachten

Deel dit bericht

Bent u verantwoordelijk voor beheer en onderhoud van infrastructurele kunstwerken? Dan hebben we goed nieuws voor u. De bedrijven Inspectrum, Plandatis en A-Quin bundelen hun krachten en gaan u helpen uw beheer- en onderhoudsprocessen effectiever en efficiënter in te richten. Daarmee kunt u tegen fors lagere kosten uw zorgplicht voor kwaliteit en gebruik van de kunstwerken waarmaken.

Inspectrum, Plandatis en A-Quin zijn in hun vakgebied allen (kwaliteits)marktleider en de beste partij om mee te werken. Inspectrum is een inspectiebureau voor – onder andere – kunstwerken met zeer veel expertise en ervaring in huis. Plandatis levert met het pakket O-Prognose moderne beheersoftware die geheel geënt is op de NEN 2767-4 norm. A-Quin is een adviesbureau voor kunstwerken en gespecialiseerd in het inspecteren van complexe kunstwerken als sluizen en gemalen

Over twee weken onthullen wij hoe onze samenwerking er precies uitziet en hoe dat u, beheerder van infrastructurele kunstwerken, kan helpen bij een beter, effectievere en efficiënter beheer. Houd dus uw mailbox in de gaten!

Bent u nieuwsgierig geworden en kunt u niet wachten? Neem dan nu vast contact op met Mans Damen, 0184- 410712 of 06-20484342. We vertellen u er graag meer over.