A-Quin’s nieuwe medewerker: Maak kennis met Maarten

Deel dit bericht

Het team van A-Quin groeit en mag zich weer drie medewerkers rijker rekenen! Barend, Dick en Maarten zijn ons team komen versterken. In dit artikel stelt Maarten zich graag aan u voor.

Maak kennis met Maarten

Maarten Mens is 30 jaar en heeft Electrical Engineering aan de TU Delft gestudeerd. Voor die tijd behaalde hij al een HBO opleiding in Art of Sound aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

 

Hoe ben je bij A-Quin beland?

“Doordat ik een aantal vakken in het laatste jaar van mijn bachelor Electrical Engineering niet had gehaald, had ik jaar vertraging. Het eerste semester van dat jaar had ik echter geen vakken, dus ben ik op zoek gegaan naar een baan.

Via Dosign Students kwam ik bij A-Quin terecht. Ik heb toen een project gedaan voor de gemeente Lansingerland. Dat is erg goed bevallen, dus nu ik afgestudeerd ben, ben ik terug.”

Wat deed je voordat je bij A-Quin aan de slag ging?

“Voordat ik Electrical Engineering ging studeren, heb ik zo’n 5 jaar lang een eigen bedrijf gehad in de geluidstechniek. Mijn werkzaamheden waren onder andere concertversterking, live concertregistraties en CD opnames.”

Wat ga je doen binnen A-Quin?

“Eerst ga ik veel ervaring opdoen door met collega’s mee te lopen. Ik zal hierbij met veel verschillende soorten projecten gaan meewerken als inspecteur, om mijn horizon te verbreden.

Uiteindelijk wil ik me meer gaan focussen op de elektrotechniek. Wanneer ik genoeg ervaring heb opgedaan en ik een goed beeld heb van de richting die ik op wil gaan, dan zit ik aan een meer adviserende rol te denken.”

Wat hoop je uit je nieuwe functie te halen?

“Ik hoop vooral op gevarieerd en uitdagend werk binnen een leuk team. Tot nu toe stelt het niet teleur. In twee maanden heb ik al op een boot gezeten voor oeverinspecties, heb ik tunnels geïnspecteerd en ben ik op de Nieuwe Botlekbrug geweest.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd speel ik graag saxofoon. Dit doe ik ook in verschillende bandjes en een orkest. Af en toe hou ik me nog bezig met geluidstechniek en dan met name audio-opnames. Daarnaast ben ik graag buiten en doe ik aan longboarden.”

Maarten in actie zien? Neem contact op!

Als inspectie- en adviesbureau zijn we onafhankelijk. In een persoonlijk gesprek maken we graag kennis en kijken we gezamenlijk hoe we u van dienst kunnen zijn.

Bel ons op 0184 – 41 07 12 of stel uw vraag via ons contactformulier.