A-Quin, Plandatis en Inspectrum doen u een mooi aanbod

Deel dit bericht

Beheercheck en gratis consultancy infrastructurele kunstwerken.

Met goed beheer en onderhoud zorgt u dat de infrastructurele kunstwerken in uw werkgebied veilig en intact blijven. Die taak en verantwoordelijkheid vergt tijd en geld. Beheer en onderhoud van infrastructurele kunstwerken kunnen volgens A-Quin, Plandatis en Inspectrum structureel beter en goedkoper. Dat begint met weten hoe uw kunstwerken eraan toe zijn. De actuele feitelijke conditie van de werken is het uitgangspunt voor onze aanpak, daarmee kunt u tot wel 20% besparen op het onderhoud.

Doe de beheercheck

In onze beheercheck krijgt u snel een globale indruk van uw besparingspotentieel en van onze dienstverlening. Doorloopt u de check – wat ongeveer tien minuten duurt – dan krijgt u van ons bovendien vier gratis consultancy-uren. Afhankelijk van uw vraagstelling of uw specifieke behoefte komt een ervaren en deskundige adviseur u meer vertellen over de totaaloplossing van A-Quin, Plandatis en Inspectrum.

A-Quin, Plandatis en Inspectrum zijn marktleider in hun vakgebied. A-Quin is een adviesbureau voor kunstwerken en gespecialiseerd in het inspecteren van complexe kunstwerken als sluizen en gemalen. Inspectrum is een inventarisatie- en inspectiebureau voor – onder andere – kunstwerken en heeft zeer veel expertise en ervaring in huis. Plandatis levert met het pakket O-Prognose moderne beheersoftware die geheel geënt is op de NEN 2767-4 norm.

Nieuwsgierig? Doe – vrijblijvend – de check, verdien vier gratis consultancy-uren en… laat u overtuigen.

U kunt tevens contact opnemen met Mans Damen, 0184- 410712 of 06-20484342. We vertellen u er graag meer over.

Beheercheck en gratis consultancy infrastructurele kunstwerken A-Quin Plandatis en Inspectrum