A-Quin in Otar Magazine

Deel dit bericht

Wij van A-Quin hebben een mooie advertentie geplaatst in OTAR. Verder hebben we een stukje geschreven over de NEN 2767-4 inspecties die we uitvoeren in Noord-Brabant.

Maar…..wat is Otar nou eigenlijk?

OTAR Magazine is het vakblad voor managers beheer en onderhoud infrastructuur en mobiliteit. Met gevarieerde onderwerpen over infrastructurele projecten, technische ontwikkelingen, politieke vraagstukken, discussies en columns houdt OTAR u altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Vanaf begin 2011 is OTAR Magazine ook digitaal beschikbaar gekomen. Alle abonnees krijgen vanaf dat moment niet alleen hun geprinte vaktijdschrift thuisgestuurd, maar kunnen het blad ook, per e-mail, in digitale vorm ontvangen.

OTAR Digitaal oogt hetzelfde als de geprinte versie, maar is voorzien van verschillende verrijkingen zoals bijvoorbeeld wisselde foto’s / slideshows, extra achtergrondinformatie en, minstens zo belangrijk, veel advertentie-uitingen met een directe link naar de website van de betreffende adverteerder, waardoor nóg meer interactie ontstaat tussen aanbieder en (potentiële) klant.

Klik op onderstaande link om het artikel te lezen!

HTTP://CONTENT.YUDU.COM/A1RPVO/OTAR20112/RESOURCES/INDEX.HTM?REFERRERURL=HTTP%3A%2F%2FLOGIN.YUDU.COM%2FYUDU%2FMANAGEBOOKSTAGING.HTM%3FNODEID%3D2972868